Твърдят, че сме най-добрите. Че налагаме еталон в НЛП коучинга. И затова ни избират отново и отново. А това, което знаем със сигурност е, че помагаме на хора като Вас да станете още по-добри. И винаги даваме повече от очакваното. Защото всичко, което правим сме изпитали сами на практика, в рамките на десетилетия опит у нас и в чужбина, и сме постигнали трайни резултати. А Вие търсите точно това, нали?

В Българска Коучинг Академия се вдъхновяваме от желанието Ви за развитие, от стремежа Ви за напредък. Мотивираме се от всяко бъдещо предизвикателство и знаем, че всеки може да направи своя личен скок към съвършенството

Българска Коучинг Академия е част от групата компании на НЛП България и е единствената сертифицирана НЛП Коучинг Академия на Балканския полуостров от Обществото по Невро-лингвистично програмиране, Орландо, САЩ, на бащата на НЛП – д-р Ричард Бандлър – световната организация, гарантираща контрол на качеството на обученията по НЛП и НЛП коучинг.

В Българска Коучинг Академия подготвяме НЛП бизнес, лични и спортни коучъри по програма и със световно признат сертификат от Обществото по НЛП, САЩ.

16
Години опит
15000
Участника в курсове и тренинги
1000
Екзекютивни коучинг сесии
300
Корпоративни проекта