fbpx

Вдъхнови някого днес!

Защо да посетите
„Реновирай живота си! Покори връх Ботев“:

Рестартирай с Лора Арнаудова
Животът е колело. Трудни и лесни времена се завъртат в безкраен цикъл на промени. Екипирани с желания и страсти се стремим да постигнем баланс и щастие. Но подготвени ли сме наистина да пренастройваме мисленето си? При какви обстоятелства сме готови да тръгнем по нов път? Можем ли да нахвърлим физическите си възможности? Как се правят компромиси? Заложници на егото ли са автентичността и кооперативното поведение? В кръстоносен поход към себе си, ще си задаваме въпроси и ще отриваме отговори. Програмата поставя две цели. Първата е да разберем източника на вътрешната сила и мотивация. Втората е да поемем по свой личен и професионален път. „Рестартирай“ е поход към връх Ботев и индивидуално откровение. Поход към нашата същност, стремежи, умения. Пет дни, в които Лора Арнаудова ще ви преведе през стъпките на управление на промените към ново начало. Програмата комбинира физически, мисловни и духовни подходи в постигане на единство. Докато предизвикваме трудните моменти, ще откриваме нови възможности. Личното призвание ще се превърне в посока, а желанията в отломки или нови проекти. Средата, в която живеем, ще предлага алтернативи за взаимни ползи. Аз, екип, среда, ресурси. Всеки един от дните ще е пълен с физически предизвикателства, комбинирани с мисловни упражнения и рационални модели. Кога и къде: Тръгва се на 15 юли в 8:00 от София в посока Беклемето. Връщаме се на 20 юли след обяд. Програма: Програмата включва практическо и лекционно обучение за управление на промени с водещ Лора Арнаудова, водач по маршрут към връх Ботев, Сава Зеленски, материали за обучението, спане, закуска и вечеря. Ако желаете да получите повече информация за програмата моля свържете се с нас.

ГРАФИК:

Дати:

15 - 20 юли 2020

Продължителност:

6 дни

Места:

15 места

Лектор:

Лора Арнаудова

Сертифициран НЛП Коуч

Лора Арнаудова

CEO и основател на НЛП България и Българска Коучинг Академия, страстен антрополог с петнадесет годишен опит в обучаване, коучинг и консултиране на висши управленски кадри във водещи български и
международни компании.

Бакалавър и Магистър по икономика от престижния Луис Гуидо Карли в Рим
и Магистър по Бизнес администрация от университета Хъл, Лондон.

Специалист по Спираловидни
динамики от института на Наташа Тодорович, сертифициран НЛП Треньор и единствен НЛП Коуч треньор в Източна Европа от Обществото по Невро-лингвистично програмиране на д-р Ричард Бандлър в Орландо, САЩ. Лора е част от асистиращия екип на създателя на НЛП, д-р Бандлър.

Сертификат за трейнър по невро-лингвистично програмиране на Лора Бръмбарова

Българска Коучинг Академия

Българска Коучинг Академия е част от групата компании на НЛП България и е единствената сертифицирана НЛП Коучинг Академия на Балканския полуостров от Обществото по Невро-лингвистично програмиране, Орландо, САЩ, на бащата на НЛП – д-р Ричард Бандлър – световната организация, гарантираща контрол на качеството на обученията по НЛП и НЛП коучинг.

В Българска Коучинг Академия подготвяме НЛП бизнес, лични и спортни коучъри по програма и със световно признат сертификат от Обществото по НЛП, САЩ.