fbpx

Вдъхнови някого днес!

Защо да посетите
„НЛП Коучинг за здравословен начин на живот със Сибила Данчева“:

Темите в кръжока ще се отнасят до здравния аспект на нашия живот, а именно – храненето и движението. В 6-те ни срещи ще съчетаем теория и практика; събиранията ни ще бъдат интерактивни, за да можете освен да учите и да се забавлявате. Всеки присъстващ ще има възможността да разгледа своя начин на живот и с набора от нови знания и умения, с лекота да направи необходимите промени. Ще бъдат преплетени научни факти, личен опит и актуални концепции с различни НЛП техники за мотивация, целеполагане и дисциплина.

След края на кръжока Вие ще имате яснота по въпроси, свързани с това какво всъщност е здравословно хранене; мотивацията за започване и задържането на хранителен режим; диетата и как всъщност тя да проработи за нас; емоционалното хранене и хранителните разстройства; интуитивното хранене; макро- и микронутриентите – какво представляват и получаваме ли достатъчно от двете групи; изграждането на хранителна култура и навици у децата; двигателна култура и тренировките; спортът и стресът…

Изберете себе си и своето здраве и елате заедно да трупаме знания, нови запознанства и забавни преживявания!

ГРАФИК:

Дати:

23, 30 септември; 7, 14, 21, 28 октомври 2020
Всяка сряда

Продължителност:

6 сесии по 1ч. 30мин.

Час на провеждане:

18:30 - 20:00 ч.

Място на провеждане:

гр. София, ул. Орфей №5

Лектор:

Сибила Данчева

Цена:

Цена: 190 лв. с ДДС

Сертифициран НЛП Коуч

Сибила Данчева

Аз съм Сибила Данчева. Изучавам философия в Софийския университет, а същевременно с това работя като кондиционен треньор. Тези две мои занимания в съчетание олицетворяват моя житейски възглед, а именно – за цялостно благосъстояние у всеки един човек – физически и психически. Чрез познания в храненето, движението, коучинга, различни НЛП и психологически практики целя да покажа, че всеки сам е способен да се удържа уравновесен, здрав, целеустремен и удовлетворен.
Повишено самочувствие
80%
Повишена осъзнатост спрямо собственото тяло и емоции
90%
Подобрени комуникация и взаимоотношения
75%
Придобити умения, приложими в други сфери
80%

Българска Коучинг Академия

Българска Коучинг Академия е част от групата компании на НЛП България и е единствената сертифицирана НЛП Коучинг Академия на Балканския полуостров от Обществото по Невро-лингвистично програмиране, Орландо, САЩ, на бащата на НЛП – д-р Ричард Бандлър – световната организация, гарантираща контрол на качеството на обученията по НЛП и НЛП коучинг.

В Българска Коучинг Академия подготвяме НЛП бизнес, лични и спортни коучъри по програма и със световно признат сертификат от Обществото по НЛП, САЩ.