fbpx

Събуди състезателният дух и победи

Защо да посетите
„Протеин за Мениджъри с Иво Маринов “:

Иво Маринов

Ако сте мениджър, треньор, работите с хора или просто искате да управлявате себе си, този кръжок е подходящ за вашето развитие.

В рамките на шест срещи вие ще се научите да използвате различни инструменти за концентрация и работа с хората, които се използват от някои от най-добрите треньори. Всеки участник ще получи анализ на реакцията при различни стресори с помощта на биофийдбек.

След края на този кръжок вие ще можете да:

  • давате мотивираща обратна връзка
  • можете да се справяте с напрежението „преди старта“
  • можете по-лесно да влизате в „зоната“
  • владеете визуализацията, като техника
  • помагате на отбора да повиши отборния дух
  • се справяте по-добре при появата на различни стресори
  • използвате похвати от спортната психология в бизнеса и в ежедневието
  • създавате навици 

Всички сте чували изречението: „Зад всеки успял мъж стои една силна жена.” Можем спокойно да кажем и, че зад всеки добър атлет стои ръката на един силен и подкрепящ треньор.

ГРАФИК:

Дати:

13, 20, 27 октомври; 3, 10, 17 ноември 2020
Всеки вторник

Продължителност:

6 сесии по 1ч. 30мин.

Час на провеждане:

18:30 - 20:00 ч.

Място на провеждане:

гр. София, ул. Орфей №5

Лектор:

Иво Маринов

Цена:

Цена: 190 лв. с ДДС

Сертифициран НЛП Коуч

Иво Маринов

Магистър по бизнес администрация и спортна психология, заемал съм мениджърски позиции в различни компании в търговския сектор. Имам над 10 годишен опит във воденето на обучения, мотивирането и развитието на служители. Смятам, че спортът ни учи на най-важните уроци в живота, освен че помага на тялото и мозъка ни. Завършването на НЛП академията и сертификацията ми донесе неочаквано добри резултати, както в компанията, в която работя, така и в развитието ми, като личност.

Повишена концентрация
85%
По-добро представяне в работата
79%
Повишено самочувствие
80%
По-добри резултати на екипа
75%

Българска Коучинг Академия

Българска Коучинг Академия е част от групата компании на НЛП България и е единствената сертифицирана НЛП Коучинг Академия на Балканския полуостров от Обществото по Невро-лингвистично програмиране, Орландо, САЩ, на бащата на НЛП – д-р Ричард Бандлър – световната организация, гарантираща контрол на качеството на обученията по НЛП и НЛП коучинг.

В Българска Коучинг Академия подготвяме НЛП бизнес, лични и спортни коучъри по програма и със световно признат сертификат от Обществото по НЛП, САЩ.