fbpx

НЛП Коуч

Биляна Тодорова

Притежава бакалавърска степен по приложна лингвистика с учителска правоспособност. Сертифициран НЛП личен коуч от обществото на д-р Ричард Бандлър. С дългогодишен опит на мениджърска позиция в глобални ритейл компании с фокус върху развиването на хора и екипи. Работи като НЛП коуч и използвам НЛП и коучинг техники за постигане на устойчива трансформация при клиентите. Вярва че всеки трябва да мечтае, да разшири хоризонтите си, и да създаде завладяваща визия за живота си. Да живее всеки ден изпълнен с радост и ентусиазъм.  

НЛП Коуч

Манол Трендафилов

Програмист и лидер на екип с 14 години опит и предприемач. Живо се интересувам от стартъпи, инвестиции и високи технологии и това как те могат да решават огромни проблеми на обществото.

Докато развива професионалните си занимания, започва да се интересува и практикува подобряване на комуникационните и лидерските си умения, за да може да бъде максимално полезен с екипите, с които работи. Използва бизнес коучинг уменията, които придобива, за да помага на малки технологични бизнеси и стартъпи да постигат максимум резултати с ресурса, с който разполагат.

НЛП Коуч

Велислава Костова

Д-р Велислава Николаева Костова

Интересува се от всичко, което може да помогне на мениджъра, за да бъде успешен. Гледа на проблемите като на предизвикателство. Вярва, че с постоянство и упоритост всяка цел е постижима и в бизнеса, и в живота. Убедена е, че промяната е същността черта на хората и фирмите. Готова е да помогне на всеки, който реши да тръгне по пътя на собственото си израстване.

За контакт: тел.: 08999109507, e-mail: nikolaeva100@abv.bg.

НЛП Коуч

Светослав Маринов

По професия съм електроинженер.

Мениджмънтът е нещото което ми харесва. От над 10 години заемам мениджърски позиции. Да помагам на хората да се чувстват добре и да се развиват е нещото, което ме зарежда с огромна енергия. Обичам да мотивирам хората и да им помагам да открият целите си.

Бих искал да помагам не само на хора, а и на организации да намерят своя фокус. Именно това беше моята мотивация да се запиша на обученията.

НЛП Коуч

Мария Вълева

От години се занимавам с развитие на таланти и екипи, и обучения. Отскоро съм сертифициран НЛП коуч от обществото по НЛП на д-р Ричард Бандлър. 

В работата си се водя от предизвикателствата, от промяната, когато видя скептичните погледи да отстъпват място на интереса и последващи въпроси.

Имам опит в продажби, преподаване и управление на екипи също така. Опитът ме е превел през различни мултинационални компании във финансовия сектор и БПО организациите.

Живяла съм в Катар, Сърбия и Люксембург, откъдето взех и добавих много познания за културните различия. Това винаги е била движеща сила за мен. Навремето ме тласна да уча Етнология в университета и оттогава пътувам по работа и за удоволствие в различни държави в търсене на другия, на общите неща и на уникалността на всяка култура.

Област на приложение: Смятам да използвам в работата си всичко научено от НЛП и бизнес коучинга за развитие и внедряване на култура на възприемане и ценене на различията. Изграждане на корпоративна култура съобразена с ценностите на компанията. Другата основна линия ще бъде намиране на пробойните в конфликтите и неефективността в една организация, да спомагам за трансформирането на добре работещи нива и отдели в големи компании.

НЛП Коуч

Полина Несторова

Над 12 години опит в корпоративна международна среда с фокус в Управление на Човешки ресурси, създаване, управление и оптимизация на бизнес процеси.

Понастоящем заема позиция Chief HR Officer в компания ориентирана в сферата на Blockchain, IoT, изкуствен интелект и добавена реалност.

Полина е сертифициран Бизнес и Личен коуч към Световната НЛП общност на Ричард Бандлър. Специализира в областта на бизнес консултирането и стратегическото ориентиране на малки, средни и големи компании, както и провеждането на редица обучение и обучителни програми с цел развитие на потенциала на служителите и увеличаване на ефективността и резултатите на бизнеса.

НЛП Коуч

Лили Маркова

Лили Маркова е сертифициран НЛП експерт. Своята акредитация получава от Обществото по НЛП на д-р Ричард Бандлър и Българска Коучинг Академия. Лили е и профилиран Хюман Дизайн специалист, Анализатор. Завършва висшето си образование в CITY College, International Faculty of the University of Sheffield и се дипломира като Финансов Мениджър. В момента работи като ръководител проекти в утвърдена международна компания, разработваща Европейски проекти в сферата на информационните технологии. Работата и като ръководител на мащабни софтуерни системи, развива нейното логично и комбинативно мислене. Точно затова следващата стъпка в професионалното си развитие тя намира в НЛП коучинг програмата. Като НЛП коуч Лили работи с клиенти в следните сфери:

  • Бизнес коучинг
  • Кариерно ориентиране
  • Личностно ориентиране и целеполагане
  • Връзки и лични отношения

“Връзките и личните отношения за мен са като една стабилна бизнес структура. Те се градят във времето и както бизнесът се развива със своите възходите и спадовете, така и връзките преживяват турболентни моменти през годините. Както бизнесът се нуждае от “мисия и визия”, така и връзката има нужда от обща цел и посока за бъдещето. Граденето на стабилна структура в бизнеса не се различава много от здравата и щастлива лична връзка. Подходите за двете са специфични, но крайната цел е една – да бъдем удовлетворени, да имаме добре дефинирани параметри на съвместимост и взаимодействие, и всеки да прави това, в което е най-добър и има уменията за това. В началото на едни отношения, балансът, колкото и лесен да ни се струва, започва бързо да се руши, ако не построим стабилни основи върху, които да се надграждат тези отношения. Аз ще ви помогна да дефинирате това което изгражда здрави устои в бизнеса и личните отношения, и как да ги градите с лекота.”

НЛП Коуч

Иво Маринов

Магистър по бизнесадминистрация и спортна психология, заемал съм мениджърски позиции в различни компании в търговския сектор. Имам над 10 годишен опит във воденето на обучения, мотивирането и развитието на служители. Смятам, че спортът ни учи на най-важните уроци в живота, освен че помага на тялото и мозъка ни.

Завършването  на НЛП академията и сертификацията ми донесе неочакавано добри резултати, както в компанията, в която работя, така и в развитието ми, като личност.

Натрупаните умения и знания придобити по време на обученията в НЛП България смятам да използвам за сбъдването на една от мечтите ми, да започна собствен бизнес и да се отделя от корпоративния свят.

НЛП Коуч

Габриела Герасимова

Казвам се Габриела Герасимова и съм сертифициран НЛП Личен и Бизнес Коуч от Обществото по НЛП на д-р. Ричард Бандлър и Българска Коучинг Академия. Предишният ми професионален опит е в областта на Бизнес процесите в голяма международна ИТ компания.
В работата си като Коуч използвам инструменти от НЛП и Мотивационно интервюиране, както и различни техники за управление на времето. Подпомагам клиентите си в процесите на определяне на ценности и приоритети, вземане на решения, поставяне и постигане на цели, и откриване на лична мотивация. За мен коучингът е ефективен начин за отключване на потенциала, тъй като вярвам, че всеки човек притежава вътрешните ресурси, от които се нуждае, за да постига целите си.

Насоката, в която смятам да използвам уменията и знанията, придобити по време на сертификацияза за НЛП Бизнес Коуч, е създаване и адаптиране на вътрешнофирмени обучения, индивидуален и екипен коучинг, както и подпомагане на управлението и оптимизирането на организационни процеси.

НЛП Коуч

Маруся Маринова

https://mindcoach-bg.com/

Казвам се Маруся Маринова и съм Сертифициран Коуч към Българска Коуч Академия с треньор Лора Арнаудова. През своя житейски път преминах през много и различни практики, като винаги съм търсела новото, креативното, онова, което тегли към промяна. Разбрах, че написаното в книгите може да бъде полезно, ако човек го осъзнае. Започнах с Базисно обучение по Позитивна Психотерапия 2008г, Фамилно консултиране и терапия 2009г. към Дружество по Позитивна Психотерапия в България.

Истинската промяна в себе си усетих с курсовете НЛП практик и НЛП Мастър Практик към НЛП България. Продължих с  Професионален Коуч към Българска Коучинг Академия (БКА), НЛП Личен коуч и Коучинг практика като част от Сертификационна програма НЛП Коуч от Обществото по НЛП и БКА.

В своята практика използвам етеричните масла и апарат за биологична обратна връзка Mind Refelction GSR. Така, чрез личен опит достигнах до най-чувствителните и бързи методи за промяна –  коучинга, като вид общуване, етеричните масла, като представител на Природата и Mind Refelction GSR апарат, регистриращ промените, които настъпват, тук и сега, включвайки съвременните технологии.

НЛП Коуч

Деси Мирославова

Сертифициран НЛП Бизнес Коуч от Обществото по НЛП на Д-р Ричард Бандлър, Бакалавър по Бизнес Администрация от Хагския Университет по Приложни Науки в Хага, Холандия. Специализира Управление на Човешките Ресурси в Холандия и Германия. Работи в България и Германия в стартиращи компании в IT и Blockchain сферата, както и в мултинационални финансови и застрахователни корпорации.

НЛП Коуч

Сибила Данчева

Аз съм Сибила Данчева. Изучавам философия в Софийския университет, а същевременно с това работя като кондиционен треньор. Тези две мои занимания в съчетание олицетворяват моя житейски възглед, а именно – за цялостно благосъстояние у всеки един човек – физически и психически. Чрез познания в храненето, движението, коучинга, различни НЛП и психологически практики целя да покажа, че всеки сам е способен да се удържа уравновесен, здрав, целеустремен и удовлетворен.

НЛП Коуч

Силвия Димитрова

Нестихващата ми любов към знанието – и НАучаване и СЕБЕизучаване ме води по неведоми пътища. Започна от академично образование в българската Алма матер в областта на Публична комуникация и PR със специализация в  Университета на Гьоте и Ницше в Лайпциг и дългогодишна работа в отдели за маркетингова комуникация и бизнес развитие. Преведе ме през скок към предприемачество и лични онлайн проекти и свободата/ предизвикателството на самонает консултант по интегрирана маркетингова комуникация. Интересът ми се пренасочи към комуникацията навътре и съм горд Licensed NLP Practitioner ™, Licensed NLP Master Practitioner ™, Licensed NLP Coach™ и Certified New Code NLP Practitioner™.

Пътят ми продължава и накъдето и да ме поведе, зная, че ще продължи да ме вдъхновява и ще го споделям с Вас.

НЛП Коуч

Мая Дачева

НЛП Коуч Мастър Практик, дипломиран специалист по развитие на човешките ресурси. Над десетгодишен опит в обучаване и развитие на професионалисти в сферата на финансите и ИТ в Европа, Близкия Изток и Африка. Магистър по икономика.