fbpx

RUN+ Спорт за Мозъка и Тялото

Вдъхновени от крилатата Ювеналова фраза „Здрав дух в здраво тяло“, Спорт Депо и НЛП България, две водещи български компании, започнаха съвместен проект под надслов: Общност RUN + Спорт за мозъка и тялото! Проектът цели физическа и мисловна подготовка на всеки решил да превърне грижата за своето здраве в навик и начин на живот. Нека бягаме заедно!

Инициативата включва различни програми за индивидуални и екипни занимания, които ще се провеждат в периода април – октомври 2021 година, по време на които ще можете да спечелите различни награди: RUN+ бягане и RUN + НЛП мисловна тренировка!

RUN + Бягане

Бягане за здраве с дължина на отсечката 2,5 км или 5 км.
Всяка неделя групата се събира в Южен Парк при паметника с птиците между 8:40ч. и 8:50ч. Участниците попълват формуляр за участие и получават карта за регистрация с бар код. С всяко участие трупат точки, за които получават подаръци и отстъпки от продукти и услуги на Спорт депо и НЛП България. В 9:00ч. започва разгрявка и подготовка за бягане с Иво Маринов. Бяга се по маршрут от 2.5 км или 5 км.
По време на бягането веднъж в месеца ще бъде провеждана кондиционна тренировкa от професионален треньор.
Веднъж в месеца всеки желаещ ще има възможността да си направи пълни измервания на тялото с кантар Танита, да си следи прогреса и да си постави цел заедно с професионален коуч.

RUN + Бягане + НЛП мисловна тренировка

Чудесна неделна сутрин, прекарана в Южния Парк. Бягане за здраве с дължина на отсечката 2,5 км и 5 км + Релаксация и фокус на вниманието + мини уъркшопи по 6 теми: Решителност, Хъс, Резултат, Търпение, Фокус, Дисциплина. За лесно постигане на всяка ваша цел!
Децата са добре дошли! За тях има специални изненади.

София, Южен парк при паметника с птиците

Защо?
Защото искам да бъда здрав!
Защото в група се мотивирам повече!
Защото искам да се възползвам от наградите!
Защото общността е важна!
Защото обичам да бягам!
Защото вярвам в мисловното здраве!

Често задавани въпроси:
Всеки ли може да участва?
Да! Заповядайте всяка неделя при паметника с птиците!
Къде мога да следя програмата?
В сайтовете: www.sportdepot.bg ; www.nlpbulgaria.bg ; www.bestpractice.bg
Facebook: групата RUN+
Кога и къде се провеждат бяганията?
Всяка неделя; София; Южен Парк при паметника с птиците; април – октомври от 9:00ч.
Как да спечеля награда?
Като след всяко бягане чекирате вашата карта. Събирате точки. При достигане на определен брой точки избирате подарък, предоставен от Спорт Депо и НЛП България.