fbpx
11

Лора Арнаудова

Основател на НЛП България и единствен сертифициран НЛП Коучинг треньор в България

Здравейте, казвам се Лора Арнаудова и съм Сертифициран НЛП Коуч Треньор, НЛП Треньор от Обществото по НЛП на Д-р Ричард Бандлър, Магистър по Икономика и Магистър по Бизнес Администрация. Използвам Вниманието, за да подкрепям клиентите в постигането на целите им, като ги уча как да управляват спомените и да осъзнават личните поведенчески и мисловни карти. Вдъхновявам се от техните истории, защото всяка е източник на уникално ново познание. Започнах кариерата си с управление и маркетинг. През 2008 г. преминах към НЛП и Коучинг. В работата си използвам още инструменти от Гещалт, Поведенческа и Когнитивно Поведенческа Психотерапия, Сугестопедия, Когнитивна Психология, Облекчаване на болка, Хипноза, Комуникация различна от съзнателната и Психология без грешки.

Кой инструмент е подходящ?

Търсенето на отговора ме отведе в Азия, където изучавах Древни Религии и Култури и за да се върна и събера наученото в собствен подход насочен към различността на клиента.

Онова, което ме кара да обичам работа, е искрата в погледа на човека, току що намерил път към целта. Казват „Всичко е в главата!“ Наистина, удивително бързо мисълта се превръща в конкретни действия. Нужно е осъзнаване и обективност.

В академичната ми биография присъстват Бакалавър и Магистър по Икономика и Търговия от Луис Гуидо Карли в Рим, Италия и Магистър по Бизнес Админисрация от Университета Хил в Лондон, Великобритания. Също така, съм сертифициран Коуч и НЛП Треньор от Обществото по НЛП на д-р. Ричард Бандлър. Визитката ми съдържа длъжностите Търговски Директор на Салини България АД, Маркетинг Директор на Литекс Комерс АД, Финансов Консултант: Bancо di Roma, Рим, Италия.

Имам още опит в директни и B2B продажби, маркетинг, преговори, развитие на търговски мрежи и ключови клиенти. Създател съм на НЛП България – Институт, специализиран в коучинг, тренинг и издателство. Водя тренинги по НЛП, Коучинг, Управление на Промените прикорпоративни реорганизации, Продажби и Преговори, Мениджмънт, Публична Изява, Бизнес Комуникация, Харизма, Лидерство и Коучинг.

   

Other Members